Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obcou otriasol v nočných hodinách výbuch domu. O život prišla staršia žena
Zdielať na

Obcou otriasol v nočných hodinách výbuch domu. O život prišla staršia žena

VEĽKÝ KRTÍŠ / Pri výbuchu domu prišla v utorok, 17. januára, v noci o život starenka, ktorá na Slovensko prišla z Moldavska za svojou dcérou a jej priateľom približne pred rokom. V čase explózie bola v rodinnom dome sama.

Malou obcou Balog nad Ipľom otriasol obrovský výbuch približne o 22:30 v noci. Keď ľudia vyšli na ulicu, kde stál rodinný dom, našli iba ruiny. Po explózii začalo aj horieť. Na mieste zasahovalo niekoľko posádok hasičov z Veľkého Krtíša aj zo Šiah. "Bol jeden veľký výbuch, po výbuchu som vyšiel hneď vonku skontrolovať u nás veci, že či náhodou nepadol komín, alebo nevybuchol bojler. Ako som vyšiel vonku, tak som zbadal už len sutiny toho celého domu. Ten dom už tam nestál," povedal sused. 

Plamene hasiči rýchlo uhasili. Dostali však informácie, že dome sa v čase výbuchu nachádzala staršia žena. Malo ísť o 89-ročnú ženu, tú hľadali pod troskami. Približne o pol 1 nej v noci našli jej bezvládne telo. Pravdepodobne išlo o výbuch plynu, to je však stále predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy