Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia pri Trebišove: Vodič neprežil čelnú zrážku s kamiónom
Zdielať na

Tragédia pri Trebišove: Vodič neprežil čelnú zrážku s kamiónom

TREBIŠOV / Za mestom Trebišov dnes (13. januára) došlo k tragickej dopravnej nehode. Vyhasol pri nej život 57-ročného vodiča osobného auta, ktorý čelne vrazil do kamiónovej súpravy.

Nákladne auto išlo podľa tempomatu rýchlosťou 89 km/h. Šofér kamiónu tesne pred zrážkou trúbil a brzdil. Nárazu sa už nedokázal vyhnúť. Na ceste nezostali po osobnom aute žiadne brzdné stopy. Vo vnútri sa nachádzal iba vodič bez spolujazdcov. "Podľa doterajších zistení prešlo osobné vozidlo z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s nákladným vozidlom," povedala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Šoférom kamiónu bol občan Maďarska. Jeho zdravotný stav si po nehode nevyžadoval lekárske ošetrenie. V prípade nebohého bola nariadená súdna pitva. Počas dokumentovania nehody bol na mieste prítomný aj súdny znalec. Doprava bola na tomto úseku cesty odklonená na niekoľko hodín. "Hasiči museli vodiča z osobného vozidla vystrihovať pomocou hydraulického náradia," dodala Jana Matis Libová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva hasičského a záchraného zboru Košice. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy