Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vražda v rodinnom dome: Podozrivým z dobodania 43-ročného muža je jeho vlastný brat
Zdielať na

Vražda v rodinnom dome: Podozrivým z dobodania 43-ročného muža je jeho vlastný brat

DUNAJSKÁ STREDA / Kriminalisti vyšetrujú násilnú smrť muža z okresu Dunajská Streda. Zadržali podozrivú osobu, nôž mal údajne na nebohého muža vytiahnuť jeho vlastný brat. Polícia prizvala k prípadu aj znalcov z odboru zdravotníctva.

Do domu dvoch bratov vo Veľkých Dvorníkoch prišiel 4. januára podvečer ich kamarát. Staršieho z nich našiel bez známok života. 43-ročný Ján žil v dome po smrti rodičov so svojim bratom. Podľa informácií zdroja TV JOJ mal Ján na chrbte bodné zranenia spôsobené nožom. Kriminalisti vypočuli aj mladšieho brata nebohého muža, Františka, ktorý bol v dome s ním.

Tragédii predchádzala údajne hádka medzi bratmi

Obvinený zatiaľ nie je nikto. "Policajti podozrivú osobu na mieste zadržali. V súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony a až do ich skončenia bude osoba umiestnená v policajnej cele," uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave, Zlatica Antalová. "Neboli agresívni, vôbec. Dobre, hádali sa, kto sa dnes ale neháda," dodal Július. "Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre zločin vraždy," vysvetlila Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy