Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajti zadržali podozrivého z vraždy dobodanej Michalovčanky
Zdielať na

Policajti zadržali podozrivého z vraždy dobodanej Michalovčanky

MICHALOVCE / V Michalovciach došlo v nedeľu, 1. januára, k mimoriadne tragickej udalosti. Na chodníku našli telo mŕtvej ženy.

Polícia zadržala podozrivého po dvoch dňoch intenzívneho pátrania. "Môžem potvrdiť, že v utorok, 3. januára, v skorých ranných hodinách polícia zadržala osobu podozrivú z tohto skutku," povedala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Išlo o muža, ktorý mal z východného Slovenska nočným vlakom namierené do Čiech. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu ho zadržali pri pokuse prekročiť hranice.

Polícia zatiaľ o identite podozrivého neinformuje. Podľa neoficiálnych informácií má ísť o mladého muža z michalovskej osady. Dôvodom vraždy bola zrejme snaha získať peniaze. 46-ročná Erika mala množstvo bodných rán. Ľudia na mieste tragédie na jej pamiatku zapaľujú sviečky. Najmä ženy sa po tomto brutálnom čine cítia v ohrození.

Na aktuálnu situáciu reaguje aj samospráva. Vedenie Michaloviec sa rozhodlo skončiť so šetrením pri verejnom osvetlení. Počas celej noci tak budú zapnuté všetky lampy.

Špecialistka na trestné právo ​Lucia Kurilovská: Je dôležité, aby sa prihlásil každý, kto môže polícii poskytnúť informácie 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy