Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia obvinila muža, ktorý mal mesiac týrať svoju matku
Zdielať na

Polícia obvinila muža, ktorý mal mesiac týrať svoju matku

BRATISLAVA / Bratislavská polícia obvinila muža, ktorý mal v priebehu decembra psychicky aj fyzicky týrať svoju matku. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Spôsobil jej viaceré zranenia kopmi a údermi päsťami do viacerých častí tela, ale aj vykrúcaním rúk. Na žene sa mal dopúšťať ale aj psychického násilia a obmedzovania jej osobnej slobody. V dôsledku tohto konania žena utrpela okrem zranení na viacerých častiach tela aj značné psychické utrpenie," priblížil hovorca.

V priebehu uplynulých dní polícia muža obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na policajné oddelenie, kde mu bolo zo strany vyšetrovateľa vznesené obvinenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Spracoval tiež podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného. "Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia," dodal Szeiff. Podotkol, že muž bol za tento trestný čin už v minulosti právoplatne odsúdený Okresným súdom v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy