Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vysmievať sa polícii sa mu nevyplatilo: Posedí si tri roky
Zdielať na

Vysmievať sa polícii sa mu nevyplatilo: Posedí si tri roky

NITRA / Vysmieval sa policajtom, teraz sedí za mrežami. Polícia požiadala o pomoc aj verejnosť. Po zverejnení výzvy na sociálnej sieti sa ale v komentároch prihlásil sám.

​Nitrianska polícia zverejnila na sociálnej sieti pátranie po 22-ročnom mladíkovi zo Zlatých Moraviec. Bol odsúdený za pokračovací zločin podvodu a mal sa dostaviť do výkonu trestu odňatia slobody. Po zverejnení sa muž prihlásil sám. A to priamo pod príspevkom. "A čo teraz? Nech nezabudnú povedať, že to je fotka z lyžiarskeho strediska. Oooj to bola lyžovačka, môžem poslať aj videjká," napísal podvodník. "Smeješ sa na tom, že ťa hľadá polícia? Neuvedomuješ si následky svojho konania? Nemôžeš sa skrývať večne," odpísala mu žena. "Ale čo keď som už náhodou v Ugande?" odpovedal hľadaný mladík.

Z policajtov si v komentároch robil srandu a komunikoval s ostatnými ľuďmi. Vtipkoval dokonca aj o tom, že sa nachádza v skrini a prosil svoju mamu, aby neotvárala polícii dvere. "Veľmi nekomentujem, ale toto ma pobavilo. Polícia ho hľadá a on si tu veselo komentuje," komentoval muž. "Čo ti poviem, ešte som im aj povedal, kde som. Napríklad Katarínska zábava. V prípade potreby doložím aj fotky zo Ždiaru, bola tam roztržka. Boli sme opití a fotili sme sa s Policajným zborom," reagoval podvodník.

Komentoval dokonca tak veľa, že sa z neho stal top fanúšik policajnej stránky. "Táto reklama je zadarmo alebo je treba poprosiť o sponzoring?" napísal mladík. Jeho chvíľka slávy na internete ale dlhé trvanie nemala a zlatomoraveckí policajti ho zadržali. Teraz si už odpykáva svoj trojročný trest za mrežami. Či je taký zabávač aj tam, sa štáb TV JOJ nedozvedel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy