Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rodinná dráma v Čadci. Rodičom hrozil smrťou
Zdielať na

Rodinná dráma v Čadci. Rodičom hrozil smrťou

ČADCA / Rodičom sa vyhrážal, že ich pozabíja. Čadčiansky okresný sudca schválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrel 40-ročný Radek. Trest dostal za nebezpečné vyhrážanie. Smutné na tom je, že ho smeroval voči ľuďom, ktorých by, naopak, mal ochraňovať.

Nepríjemný rodinný incident sa udial v paneláku na sídlisku Kyčerka. 40-ročný Radek sa veľmi surovo správal voči svojim vlastným rodičom. Najprv vulgárne nadával mame, ktorá ho zo strachu nechcela pustiť domov. Neskôr mu dvere do bytu otvoril otec. Aj jemu začal syn vulgárne nadávať a sácať do neho. 

Pri svojich vyhrážkach bol Radek opitý. Problémy s alkoholom má už dlhší čas. "Opakovane sa im vyhrážal, že ich zabije. Bol pod vplyvom alkoholu, už to bolo druhý alebo tretíkrát," informoval Michal Mravec, sudca Okresného súdu v Čadci. Za nebezpečné vyhrážani obžalovanému mužovi hrozilo väzenie až na tri roky. Na základe dohody s prokurátorom ale dostal oveľa nižší trest. "Sedem mesiacov nepodmienečne v ústave so stredným stupňom stráženia a ochranné protialkoholické liečenie ambulantnou formou," ozrejmil sudca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy