Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pred urgentným príjmom nemocnice našli dobodaného muža. Ten, kto ho priviezol, ušiel
Zdielať na

Pred urgentným príjmom nemocnice našli dobodaného muža. Ten, kto ho priviezol, ušiel

BRATISLAVA / Na urgentnom príjme na bratislavských Kramároch skončil dobodaný muž. K nemocnici ho mali doviesť a nechať tak. Prípad rieši polícia.

Informáciu ako prvý priniesol portál Topky.sk. V nemocnici na urgentnom príjme malo vo večerných hodinách zastaviť auto a z neho podľa informácii TV JOJ niekto vyhodil zraneného muža. Ďalšia osoba následne odišla, no na mieste malo zastať auto so zahraničným evidenčným číslom. Muža, ktorý mal po tele viaceré bodné poranenia, sa ihneď ujali zamestnanci nemocnice. "Môžeme potvrdiť, že v nedeľu, 11. decembra vo večerných hodinách, naši zdravotníci ošetrili osobu s početnými poraneniami po celom tele. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uviedla hovorkyňa UNB, Eva Kliská.

Podľa informácií TV JOJ mal mať muž na tele aj hlboké bodné rany. Tie našťastie minuli životne dôležité orgány. Muža nemuseli operovať a je pod dohľadom lekárov. Do nemocnice privolali aj policajtov. K prípadu sa tak, ako aj nemocnica, bližšie vyjadrovať nechceli. "Vyšetrovateľ OR PZ BA III začal trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony bližšie informácie nie je možné poskytnúť," vysvetlila hovorkyňa KR PZ Bratislava, Jana Šimunková. Zatiaľ teda nie je známe, ako k zraneniu muža došlo, ani kto ho na urgentný príjem priviezol, prípadne, či ho už polícia vypočula.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy