Jasno
17°
Bratislava
Mladík počas cesty z diskotéky skoro prišiel o život. Po brutálnom útoku mu chýba časť lebky
Zdielať na

Mladík počas cesty z diskotéky skoro prišiel o život. Po brutálnom útoku mu chýba časť lebky

HLOHOVEC / Brutalita mladých spôsobila to, že mladík počas cesty domov z diskotéky mohol prísť o život. Vracal sa na bicykli z Duchonky v okrese Topoľčany. Čo sa stalo, že skončil v nemocnici v umelom spánku a s krvácaním do mozgu, nie je zatiaľ úplne jasné.

Keď sa 22-ročný Jano vracal z diskotéky domov prepadli ho neznámi páchatelia. Zranenia boli také rozsiahle, že stratil vedomie a bol v umelom sánku. Mal krvácanie do mozgu. Chýba mu čas lebky. Domov išiel na bicykli a nevie si vysvetliť, čo páchateľov viedlo k tomu, že mu spôsobili takéto ťažké zranenie.

"Nerozumiem, prečo má vtedy napadli, že aký mali dôvod na to. Kamarát, čo mi hovoril boli štyria," hovorí poškodený Ján. 

K zranenému Jánovi záchranárov privolali kamaráti. "Išli okolo na taxíku a hneď ma zbadali a jeden má oživoval a druhý volal hneď záchranku," tvrdí Ján. 

Policajtom sa intenzívnym pátraním podarilo výtržníkov vypátrať a zadržať. "Polícia v Topoľčanoch vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Podozrivá osoba už je obvinená a je väzobne trestne stíhaná," informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. 

Jano mal obrovské šťastie v nešťastí, stačilo veľmi málo a mohlo to mať fatálne následky. Mladého muža čaká náročná operácia. Vzhľadom na to, že nad pravým uchom mu chýba časť lebky a mozog z tej strany hlavy nie je ničím chránený.

Polícia je na informácie skúpa. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy