Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
S fľašou vodky v ruke obsluhovala zákazníkov a s tovarom v obchode kšeftovala. Polícia po žene pátra
Zdielať na

S fľašou vodky v ruke obsluhovala zákazníkov a s tovarom v obchode kšeftovala. Polícia po žene pátra

HUMENNÉ / 29-ročnú Humenčanku polícia obvinila z prečinu krádeže a najnovšie jej pripísali ďalšie obvinenie. Tentoraz zo sprenevery. Majiteľku prevádzky okradla o viac ako 2 000 eur. Hoci okolo seba narobila poriadny rozruch, nikto netušil, kde sa ukrýva. Polícia po nej dokonca vyhlásila pátranie.

Podľa polície nekradla prvýkrát. Viacero poškodených sa ozvalo aj na sociálnych sieťach, kde tvrdia, že im dlží peniaze. Najväčšiu škodu spôsobila majiteľke obchodu v Humennom, u ktorej pracovala na dohodu. "Ukradla nám peniaze a kšeftovala s našim tovarom. Chodila po obchode s fľašou vodky v ruke, čo mi aj zákazníci potom volali," uviedla majiteľka obchodu, Valéria Petruňová.

Ide o obchod s prírodnými liečivami

Tovar dokonca ponúkla za polovičné ceny a z kasy zmizlo vyše 2000 eur. "Na jednej strane ju ľutujem, lebo je tam určite porucha osobnosti, ale na druhej strane, sú to moje peniaze a mne tiež nikto nedá len tak 2 000 eur," skonštatovala majiteľka. "Humenskí policajti obvinili včera 29-ročnú ženu z Humenného z prečinu sprenevery," uviedol vedúci odboru komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

No stíhaná je aj pre trestný čin krádeže. Okradnutá majiteľka obchodu sa rozhodla prípad zverejniť najmä preto, aby varovala ostatných prípadných zamestnávateľov. "Aby si dávali pozor budúci zamestnávatelia, ktorí by ju chceli zamestnať, lebo ona vyzerá dôveryhodne, tak aby neokradla aj ich. Ona okradla známych, kamarátov, všetkých dookola," dodala. Zatiaľ ale nie je známe, kde sa obvinená žena zdržiava. Ešte začiatkom novembra po nej humenskí policajti vyhlásili pátranie. "Pátranie po hľadanej žene naďalej trvá. Vykonanými previerkam sa ju zatiaľ nepodarilo vypátrať," vysvetlil Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy