Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kostrové pozostatky: Telo dôchodkyne mal zabaliť do igelitu a handier jej syn
Zdielať na

Kostrové pozostatky: Telo dôchodkyne mal zabaliť do igelitu a handier jej syn

NOVÉ ZÁMKY / Kostrové pozostatky nájdené v byte v Nových Zámkoch patrili 73-ročnej majiteľke. Pozostatky dôchodkyne boli zakryté igelitom a textíliami. Podľa informácií TV JOJ polícia už vypočúvala aj syna nebohej.

Do bytu na 5. poschodí vošli včera policajti aj s domovníkom. Už pri vstupe do obývačky si všimli, že prah dverí je utesnený handrami a obvod papiermi. Políciu zrejme zalarmovali susedia, keďže 73-ročnú majiteľku bytu dlhšie nevideli. Po otvorení dverí vedúcich do obývačky tam našli mestskí policajti kostrové pozostatky. Dvere vedúce na balkón boli dokorán otvorené. 

"V obývačke boli nájdené kostrové pozostatky zakryté igelitom a textíliami," povedala nitrianska krajská hovorkyňa Renáta Čuháková. Prípad si okamžite prevzala kriminálna polícia. Na miesto prišiel aj súdny lekár. Podľa informácií TV JOJ žiadne viditeľné zranenia na ostatkoch pri obhliadke nezistil. Telo v byte ležalo niekoľko týždňov.

Ako ďalej uviedla Čuháková, súdny lekár naznačil, že k úmrtiu došlo pred 3 až 4 mesiacmi. Podľa výpovedí susedov nebolo ženu dlhšie vidieť, chodila len na balkón. Na polícii skončil syn nebohej ženy, ten podľa našich informácií povedal, že mamu našiel už v byte mŕtvu. Pomoc však nezavolal, iba ju zabalil do igelitu a textílií. 

Naše informácie hovoria o tom, že pitva ukázala, že žena zomrela prirodzenou smrťou. Prečo jej syn nechal telo v byte je predmetom ďalšieho vyšetrovania. "Niekedy tu bol niekedy nie, bolo ho raz vidieť a raz nie, aj on si ľúbil vypiť. Bývala so synom, ale on niekde robí a na večer zvykol chodiť domov," dodali susedia. Podľa Čuhákovej začala polícia trestné stíhanie pre zabitie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy