Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Exmanžel nožom pichol svoju bývalú ženu, v nemocnici skončila aj ich malá dcérka
Zdielať na

Exmanžel nožom pichol svoju bývalú ženu, v nemocnici skončila aj ich malá dcérka

SKALICA / Krvavá dráma sa stala v noci v Skalici. Pri hádke na parkovisku pred bytovkou mal exmanžel zobrať kuchynský nôž a následne zaútočil na svoju bývalú partnerku. Jedna rana skončila pri srdci. Zranená nožom skončila aj ich 3-ročná dcérka. Obe skončili v skalickej nemocnici. Muža mali údajne chytiť susedia.

Bytovkou v Skalici sa večer ozýval krik a hádky. Expartner mladej ženy sa vraj dobíjal do bytu, kde býva celá rodina. Keď sa k nim dostal, konflikt gradoval. Silvia nakoniec ušla pred bytovku s trojročným dieťaťom na rukách. Skončilo to tak, že na ňu 39-ročný bývalý partner zaútočil kuchynským nožom a to všetko pred očami dieťatka. "Zbláznil sa? Alebo nejaký chlastoš to je? Alebo žiarlivec? je to strašné," zareagovala suseda. Silvia spoločne s dieťatkom skončili zranené v nemocnici. Jedna z rán údajne mladú mamičku zasiahla kúsok od srdca. "Prípad si vzhľadom na závažnosť ihneď prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trnava," uviedla polícia.

Všetko mali vidieť aj susedia, ktorí pribehli na pomoc

"Večer, keď som išla z práce, tak tu boli policajti. Ležal tu nejaký pán na zemi. Niekto tu stál aj záchranka a nôž tu bol na zemi," vyjadrila sa suseda. Útočníka v putách odviedli policajti. Krvavé stopy zostali na chodníku, dverách ale aj v bytovke. Rodina mladej mamičky je podľa susedov zdrvená. Kriminálka bola na mieste celú noc. Vyšetrovatelia zaisťovali všetky stopy dlhé hodiny a z miesta odišli až ráno. "V týchto chvíľach vykonáva policajný vyšetrovateľ potrebné procesné úkony za účelom objasnenia priebehu konania, stanovenia presnej kvalifikácie skutku a ďalšie neodkladné úkony," upresnila hovorkyňa polície Zlatica Antalová. Podľa informácií TV JOJ útočníka pravdepodobne obvinia už v najbližších hodinách z pokusu o vraždu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy