Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý vodič nabúral trikrát, stále ale pokračoval v jazde domov
Zdielať na

Opitý vodič nabúral trikrát, stále ale pokračoval v jazde domov

PREŠOV / Ďalší opitý vodič skončil po nehode v policajnej cele. Prešovčan, ktorému domov chýbalo už iba približne sto metrov nabúral do troch áut. Pri jeho vyčíňaní s dva a pol promile alkoholu v krvi sa našťastie nikto nezranil. Po dychovej skúške skončil v putách.

Stalo sa to v jednej z ulíc na najväčšom prešovskom sídlisku. Vodič, ktorý to domov už nemal ďaleko narazil najprv do odstaveného auta pri chodníku, následne ho odrazilo a nabúral do auta cúvajúceho na parkovacie miesto. Potom ešte zadnou časťou narazil do tretieho auta. Vodič i tak pokračoval vo svojej jazde. A auto nechal odparkované pred svojim bydliskom tak, že blokoval zaparkované autá. Zakrátko už ale na mieste bola hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky aj s dregerom.

Po výsledku dychovej skúšky bol vodič obmedzený na osobnej slobode a putoval za mreže policajnej cely. Výsledok dychovej skúšky bol viac ako dve promile. Škody len pre nevinných účastníkov nehody odhadli predbežne na 6 tisíc eur. Vodič bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Jedno z áut musela z miesta nehody odviezť odťahovka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy