Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opitý muž nožom bodol vyše 80-ročného starčeka
Zdielať na

Opitý muž nožom bodol vyše 80-ročného starčeka

FERČEKOVCE / Viacero policajných hliadok sa ponáhľalo do spišskonovoveskej časti Ferčekovce. Dôvodom bol bodnutý vyše 80-ročný muž. Podľa doterajších informácii ho mal s nožom napadnúť jeho sused. Zranený dôchodca však spočiatku tvrdil, že poranenie chrbta si spôsobil sám.

Policajné hliadky mali zavolať záchranári, keďže muž sa im pri ošetrovaní v sanitke, priznal, že si zranenie nespôsobil sám. Jeho prvou verziou však bolo, že spadol z rebríka a prebodol si chrbát. To sa však záchranárom evidentne nepozdávalo.

Po príjazde hliadok policajti identifikovali podozrivého muža. Ten bol pod vplyvom alkoholu. "Policajná hliadka na mieste činu obmedzila na osobnej slobode osobu, podozrivú z tohto skutku, ktorá bola eskortovaná na útvar policajného zboru a následne umiestnená do CPZ. Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," informuje Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. 

Mimo kamery sme rozprávali s matkou podozrivého, ktorá však počas incidentu na záhradke ešte nebola. Tú konanie syna neprekvapilo. Sama priznala, že keď si vypije alkohol mení sa zo slušného muža, na agresora.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy