Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Záhadná smrť: Nezvestnú ženu (57) našli mŕtvu vo vodnej nádrži
Zdielať na

Záhadná smrť: Nezvestnú ženu (57) našli mŕtvu vo vodnej nádrži

NOVÁKY / Mŕtve telo 57-ročnej ženy vytiahli ráno, 21. novembra, z vodnej nádrže v Novákoch. Bola nezvestná od 16-teho novembra. Čo sa stalo je záhadou. Súdny lekár nevylúčil ani to, že žena zomrela násilnou smrťou. Nariadil preto súdnu pitvu. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Ženu našiel náhodný okoloidúci. Ležala pár metrov od brehu. Muž si bol zabehať a už z diaľky si všimol nehybné telo. Keď prišiel na miesto myslel si, že žena je vo vode krátko. Zavolal záchranku a snažil sa ju oživovať.

Nezvestná bola od 16. novembra

"Žiaľ, vyslaní záchranári už žene pomôcť nedokázali. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby, Alena Krčová. Pri tele našli policajti kabelku, v ktorej boli doklady, dva listy na rozlúčku, kľúče od auta a osobné veci patriace 57- ročnej Vasílii – žene, ktorá bola nezvestná od 16 novembra. Ženu videli naposledy v Leviciach. Čo robila v Novákoch, zostáva nateraz záhadou. 

Nie je vylúčená násilná smrť

Bývala s priateľom v obci Cigeľ neďaleko Prievidze. Toho však pred pár dňami zatkli policajti pre majetkovú trestnú činnosť. Skončil vo väzbe. Nebohú ženu vypočúvali ako svedka. Po prepustení zmizla. Našli ju až dnes ráno. "To sa nemalo stať, každá smrť je zlá a rodina to bude zle vnímať," vyjadril sa starosta obce Cigeľ, Štefan Mjartan. Napriek tomu, že v jej kabelke našli listy na rozlúčku, privolaný súdny lekár nevylúčil, že žena zomrela násilnou smrťou. "Za účelom istenia príčiny smrti 57- ročnej ženy, bola nariadená pitva," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne, Katarína Kuzmová. Záhadou zostáva aj to, ako žena do Novák prišla. Pri sebe mala kľúče od svojho auta. To ale našli policajti pred domom jej priateľa. "Polícia sa prípadom zaoberá, pričom robí všetky úkony za účelom objasnenia tohto skutku," uviedla hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy