Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena s bodnými ranami zomrela v dome zamknutom zvnútra. Polícia rieši záhadnú smrť
Zdielať na

Žena s bodnými ranami zomrela v dome zamknutom zvnútra. Polícia rieši záhadnú smrť

ROŽŇAVA / V obci Silická Brezová v okrese Rožňava došlo k záhadnému úmrtiu ženy. Prvotné informácie nepotvrdili cudzie zavinenie, po pitve sa však prípadu ujali policajti. Žena mala mať na tele niekoľko bodných rán.

Dom, v ktorom nehybné telo ženy objavili, je stále zapečatený políciou. Podľa našich informácií prvotné informácie tesne po nájdení tela ukazovali na udusenie plynom. "Mala zapnuté všetky 4 horáky na plyne," povedal sused.

To, čo tvrdil sused, sa ale nepotvrdilo. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil pitvu. Polícia ešte v nedeľu začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Po pitve sa ukázali ďalšie skutočnosti. Žena mala na tele niekoľko bodných rán. "Vec preto prevzal rožňavský policajný vyšetrovateľ. Stopy, ktoré boli zaistené boli zaslané na kriminalisticko - expertízne skúmanie," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Košice Lenka Ivanová. Či žene niekto bodné zranenia na tele spôsobil, alebo tak urobila sama je nateraz predmetom policajného vyšetrovania. Policajti nariadili vykonanie súdnej pitvy.

Ďalšie procesné úkony

Momentálne v prípade prebiehajú ďalšie procesné úkony. Ďalší postup polícia stanoví podľa výsledkov znaleckého skúmania. Podľa našich informácií bola žena v strednom veku v dome zamknutá zvnútra. Bola veľmi spoločenská a komunikatívna, susedia si tento čin nevedia vysvetliť. "Bola taká normálna, chodila aj na návštevy," dodal sused. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy