Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nebezpečná križovatka: Auto skončilo v múre domu a vznietilo sa. Sedeli v ňom traja ľudia
Zdielať na

Nebezpečná križovatka: Auto skončilo v múre domu a vznietilo sa. Sedeli v ňom traja ľudia

SEČOVCE / Nedávno dokončili rekonštrukciu domu, teraz ho musia opravovať znova. Do domu v Sečovciach už druhýkrát v tomto roku narazilo auto a zhorelo.

​V okrese Trebišov došlo v pondelok, 14. novembra, v nočných hodinách k vážnej dopravnej nehode. V Sečovciach, na známej a rizikovej križovatke v tvare písmena T, po nedávnej tragickej nehode opäť museli zasahovať všetky záchranné zložky. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, "46-ročný cudzí štátny príslušník viedol vozidlo zn. VW Jetta, a pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a s autom „vletel“ priamo do rodinného domu." 

Po náraze sa vozidlo ocitlo v plameňoch

Posádku auta tvorili tri osoby cudzej štátnej príslušnosti. Po príchode hasičov na miesto už bola posádka mimo vozidla. Nasledoval rýchly zásah, aby plamene nezničili aj rodinný dom. "Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru boli nasadené dva prúdy. Na mieste udalosti zasahovali ôsmi príslušníci a štyria obvodní hasiči," uviedol Róbert Roman, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Trebišove.

46-ročný vodič bol priamo na mieste podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu, ktorá bola negatívna. Členovia posádky ošetrenie odmietli. "Vzhľadom na to, že prítomnosť alkoholu u vodiča nebola zistená a muži odmietli ošetrenie, a teda sa na nich hľadí, akoby zranenia neutrpeli, túto udalosť v cestnej premávke trebišovskí dopravní policajti ukončili ako škodovú udalosť," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Výška spôsobenej škody na rodinnom dome a aute doposiaľ nebola vyčíslená.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy