Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pred erotickým klubom došlo v ranných hodinách k streľbe
Zdielať na

Pred erotickým klubom došlo v ranných hodinách k streľbe

BRATISLAVA / V utorok, 15. novembra, v ranných hodinách došlo pred erotickým klubom na Jelačičovej ulici k streľbe.

Na miesto boli vyslané viaceré policajné zložky. "Na osobnej slobode obmedzili 45-ročného muža pod vplyvom alkoholu," informoval vo vyjadrení bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Pred klubom došlo k hádke a podľa informácií TV JOJ začal muž strieľať z plynovej pištole. Polícia dala stanovisko, že k streľbe došlo v podniku na Žellovej ulici, ale majiteľ klubu túto informáciu dementoval, pretože k udalosti došlo na Jelačičovej ulici pred podnikom. 

"Muž a žena šli po ulici a začali sa hádať. V tom muž vytiahol zbraň a začal strieľať do vzduchu. Padli asi tri rany, potom mu zbraň padla a rozsypala sa," vyjadril sa pre TV JOJ majiteľ nočného klubu. Podľa majiteľa podniku sa 45-ročný cudzinec pokúsil utiecť do neďalekých garáži na Žellovej ulici. Majiteľ podniku ho spolu so zamestnancom zadržali o pár metrov ďalej. "Ja som išiel za ním, medzitým môj zamestnanec volal policajtov, spacifikovali sme ho a čakali sme do príchodu hliadky," dodáva majiteľ podniku. Strelná zbraň bola zaistená, k zraneniu osôb nedošlo. 

Tá muža odviezla na policajné oddelenie. Na miesto neskôr prišli policajní kriminalisti, ktorí dokumentovali osobné veci páchateľa, ktoré boli roztrúsené na viacerých miestach oboch ulíc, kde došlo k incidentu. Polícia doteraz neinformovala, či páchateľa rieši v správnom konaní. Aj použitie a nosenie plynovej zbrane musí spĺňať zákonné podmienky. Majiteľ ju musí nosiť skryte a bez požitia alkoholu. Za porušenie zákona o nosení zbrane, hrozí páchateľovi vysoká pokuta.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy