Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Známa influencerka mala vážnu dopravnú nehodu. V športovom aute vletela pod kamión
Zdielať na

Známa influencerka mala vážnu dopravnú nehodu. V športovom aute vletela pod kamión

BRATISLAVA / Pred hraničným priechodom Brodské narazilo v pondelok, 14. novembra, osobné auto do kamiónu. Podľa informácií TV JOJ mala luxusné auto šoférovať známa influencerka Nela Slováková.

Nela Slováková ma na instagrame takmer 380-tisíc sledovateľov. Spoločne s priateľom hokejistom Lukášom Kozákom priletela pred pár dňami na Slovensko z dovolenky. Slováková v pondelok ráno pracovne cestovala do Brna. Pár kilometrov pred hranicami s Českou republikou havarovala. Na svojom Mercedese v Brabus úprave vrazila do kamióna, ktorý stál v kolóne. Nela sa pre TV JOJ vyjadrila, že v žiadnom prípade netelefonovala.

 "Padlo mi niečo z auta predo mnou na cestu. Ja som prudko zabrzdila. Auto sa mi rozvibrovalo, začalo mi hádzať zadkom, hodilo ma to do ľavej strany na zvodidlá a tie ma odpálili do prava do kamiónu," uviedla Slováková. 

Z auta zostala len kopa šrotu. Pravou prednou časťou vrazila rovno do rohu návesu. Šťastím bolo, že na mieste spolujazdca nikto nesedel. Influencerka bola v aute len so svojím psom. "Ani nechcem pomýšľať na to, keby vedľa niekto sedel. Už by tam asi nikdy nesedel. Som začala premýšľať, či auto nehorí alebo horí, nemohla som sa odopnúť z pásu. A keď som vystúpila z auta, tak môj pes stál v zadu na kapote za rozbitým zadným sklom, proste vyskočila," dodala Slováková. 

Blondínka nakoniec išla preventívne do nemocnice, kde absolvovala vyšetrenia. Okrem šoku je, ale v poriadku. "Vyšetrenie dopadlo na 100 percent. Pani doktorka povedala, že som zdravá," hovorí Slováková. Po rozbité auto prišla odťahová služba. Polícia diaľnicu na niekoľko minút úplne uzavrela. Dychová skúška skončila negatívne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy