Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž na železničnej zastávke bez príčiny rozbíjal sklá vlaku. Počas vyčíňania mal v kočiari malé dieťa
Zdielať na

Muž na železničnej zastávke bez príčiny rozbíjal sklá vlaku. Počas vyčíňania mal v kočiari malé dieťa

HAVÍŘOV / Českí policajti riešia nepochopiteľný prípad, ktorý sa stal v meste Havířov. Muž, ktorý sa aj sám priznal k svojmu činu, bez príčiny rozbíjal sklenené výplne vlaku.

Moravsko-sliezski policajti tento prípad vyšetrujú ako trestný čin krádeže a poškodzovanie cudzej veci. Mladý výtržník si svoje ničivé náradie vyhliadol vo vagóne na železničnej zastávke v Havířove. Rozbil bezpečnostné sklíčko pre umiestnenie núdzového kladivka, aby ho mohol vybrať. "Následne z toho vyšiel s týmto kladivkom a zrejme opakovane udrel do sklenenej výplne dverí prechádzajúceho vlaku," povedala policajná hovorkyňa Eva Michalíková. 

Ako na záberoch jasne vidieť, mal vtedy pri sebe dieťatko v kočíku. Je to jeho vlastná dcérka, ktorá nemá ani rok. Policajti po ňom ihneď začali pátrať a na internete pritom zverejnili video s jeho nebezpečným a divným správaním. Železniční policajti už 28-ročného muža vypočuli. Povedal im, že bol rozrušený a konal skratovo. Veľmi to ľutuje a škodu by chcel uhradiť. Tomuto mladému oteckovi hrozí strata slobody až na tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy