Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž si počas jazdy električkou vyhliadol dvoch chlapcov. Prenasledoval ich a počas toho masturboval
Zdielať na

Muž si počas jazdy električkou vyhliadol dvoch chlapcov. Prenasledoval ich a počas toho masturboval

BRATISLAVA / Neznámy muž začal počas jazdy električkou sledovať dvoch chlapcov. Pokračoval aj potom, ako vystúpili na zastávke v bratislavskej Dúbravke. Muž mal počas toho masturbovať. Operátor tiesňovej linky pomohol chlapcom dostať sa do bezpečia, mužovi sa podarilo ujsť.

Nepríjemný zážitok sa stal dvom chlapcom ešte v stredu, 9. novembra, okolo pol šiestej podvečer. Počas jazdy električkou si mali všimnúť ako ich sleduje neznámy starší muž. Nič sa nezmenilo ani na zastávke v Dúbravke, keď chlapci vystúpili z električky. Cudzí muž vystúpil tiež a začal ich prenasledovať. 

Počas toho sa mal chytať za rozkrok. A ako keby toho nebolo málo, údajne začal masturbovať. Jeden z chlapcov, ktorý podľa zistení TV JOJ nemal ani 15 rokov, zavolal na linku 158 a počas cesty komunikoval s operátorom. "Ten s chlapcom začal okamžite komunikovať, chlapca upokojoval a zároveň ho usmerňoval, aby podľa možností vyhľadal miesto kde sa vyskytuje väčšie množstvo ľudí," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. 

Obaja chlapci sa nakoniec pred mužom skryli na čerpacej stanici neďaleko zastávky. Na miesto už vtedy smerovala policajná hliadka. "Policajti sa na mieste skontaktovali s chlapcami a tí im poskytli opis neznámeho muža. Na základe týchto informácií policajti prepátrali bližšie aj široké okolie miesta udalosti, avšak muža zodpovedajúceho opisu nenašli," dodáva Michal Szeiff. Kto chlapcov prenasledoval, polícia dosiaľ nezistila. Ak ste v ten večer videli niečo podozrivé alebo máte akékoľvek iné informácie, ktoré môžu pomôcť k dolapeniu páchateľa, zavolajte na číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy