Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V uliciach mesta sa pohyboval muž so sekerou. Na výzvy policajtov nereagoval, museli zakročiť inak
Zdielať na

V uliciach mesta sa pohyboval muž so sekerou. Na výzvy policajtov nereagoval, museli zakročiť inak

Zdroj: Facebook/Mestská polícia Bratislava

BRATISLAVA / V pondelok, 7. novembra, vo večerných hodinách obdržali policajti oznam o mužovi, ktorý rozbíjal sklenené fľaše v blízkosti obchodného centra. Agresívneho muža so sekerou neskôr nahlásil svedok, no on na výzvy policajtov nereagoval.

Po ozname začali hliadky prehľadávať okolie, ale po agresívnom chlapovi nebolo ani stopy. "Aj preto sa policajti z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie stiahli na nové vysunuté pracovisko na Stavbárskej ulici. Tam za nimi o niekoľko minút neskôr dobehol vystrašený človek, ktorý ich upozornil na muža so sekerou," informuje na sociálnej sieti mestskí policajti. 

Podľa svedka malo ísť o muža v čiernom tričku a tmavých nohaviciach, mal smerovať na Hradskú ulicu. Mestským policajtom sa podarilo páchateľa nájsť, ale na viaceré výzvy, aby zostal stáť a pustil sekeru, nereagoval. "Policajti sa k nemu ostražito približovali a neustále ho vyzývali, ale keď neuposlúchol a otočil sa so sekerou v rukách proti nim, tak vypustili služobného psa, fenku Báru," dodáva mestská polícia. 

Služobnému psovi sa podarilo 42- ročného muža zhodiť, policajti ho odzbrojili a zaistili. Mestská polícia na záver informuje, muža si za účelom vykonania ďalších úkonov prevzali kolegovia z Policajného zboru.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy