Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vodička prešla do protismeru. Pri čelnej zrážke sa zranili aj deti
Zdielať na
Krimi

Vodička prešla do protismeru. Pri čelnej zrážke sa zranili aj deti

VRANOV NAD TOPĽOU / Päť ľudí sa zranilo pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v nedeľu, 30. októbra, medzi obcami Sačurov a Sečovská Polianka v okrese Vranov nad Topľou. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

K čelnej zrážke došlo vo večerných hodinách. "Podvečer 34-ročná vodička z Košíc viedla osobné vozidlo na priamom úseku cesty v smere od obce Sačurov do obce Sečovská Polianka. Z doposiaľ nezistenej príčiny prešla s vozidlom do protismeru, kde narazila do osobného vozidla, ktorého vodičom bol 50-ročný Vranovčan. V dôsledku dopravnej nehody došlo k viacerým zraneniam u cestujúcich," uviedla hovorkyňa.

S vodičkou boli v aute štyri osoby vo veku 35, piatich, štyroch a jedného roka, ktoré boli zranené. Celková škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 30 000 eur. Obaja vodiči boli na mieste podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny. "Polícia okolnosti dopravnej nehody vyšetruje, skúma sa aj mieru zavinenia jednotlivých účastníkov. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy