Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Smutný koniec pátrania po nezvestnej 71-ročnej dôchodkyni. Jej telo našli v rieke Hron
Zdielať na

Smutný koniec pátrania po nezvestnej 71-ročnej dôchodkyni. Jej telo našli v rieke Hron

ZVOLEN / Členovia pohotovostného pátracieho tímu našli 71-ročnú Zvolenčanku v sobotu, 29. októbra, dopoludnia mŕtvu. Na akcii sa zúčastnilo takmer 30 ľudí a nasadili aj špeciálnu techniku.

Týždňové pátranie po nezvestnej žene bolo ukončené. Jej telo našli v Hrone. Staršiu pani zo Zvolena hľadali členovia Pohotovostného pátracieho tímu už viac dní po sebe. "Toto bola naša tretia pátracia akcia po nezvestnej. Zamerali sme sa na Hron preto, lebo všetky naše získané informácie nasvedčovali tomu, že bude v Hrone alebo v jeho okolí," povedala Veronika Snopková z Pohotovostného pátracieho tímu.

Nezvestnú ženu napokon našli vďaka zníženiu hladiny Hrona ako aj špeciálnej technike. "Telo bolo zaseknuté vo vode za piestnicou, vyťahovali ho dvaja príslušníci istení pomocou lezeckej techniky. Zásahu sa zúčastnilo 8 príslušníkov hasičského a záchranného zboru," informuje Peter Hanzel z hasičského zboru vo Zvolene.

"Dnešnej pátracej akcie sa zúčastnilo 29 ľudí, vrátane členov, hasičov, DHZ Zvolen, skautov a našich dobrovoľníkov. Dnes bola nasadená aj termovízia a člny, ktoré išli po toku rieky Hron," dodáva Veronika Snopková. Prípadom sa už zaoberá aj polícia. 71-ročná bola nezvestná od 23. októbra, kedy jej nezvestnosť ohlásili príbuzní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy