Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obyvatelia Záhoria si môžu vydýchnuť. Policajti chytili vykrádačov bytov
Zdielať na

Obyvatelia Záhoria si môžu vydýchnuť. Policajti chytili vykrádačov bytov

TRNAVA/BRATISLAVA / Mnohí obyvatelia Záhoria, miest v Trnavskom či Bratislavskom kraji, si môžu vydýchnuť. V ostatnom období sa tam pohybovala skupina lupičov, ktorá sa zameriavala na krádeže bytov. Policajtom sa ich podarilo vypátrať. Išlo o zlodejov zo zahraničia.

Do jedného z bytov sa zlodeji vlámali v dopoludňajších hodinách. Ako sme sa dozvedeli od susedov, v byte bývajú mladí ľudia, ktorí sa domov z práce vracajú až podvečer. Zlodeji to využili. Nechceli však ukradnúť hocičo. Mali záujem len o veci, ktoré sa dajú veľmi ľahko preniesť. Policajti u zlodejov zaistili peniaze a zlaté hodinky.

Policajti zadržali skupinu Gruzincov aj na základe informácií z Českej republiky krátko po skutku, ktorý spáchali v Bratislavskom kraji. "Senický vyšetrovateľ ich na základe dôkazov obvinil z dvoch prípadov trestného činu krádeže vlámaním do bytov. Jeden z týchto prípadov spáchali v štádiu pokusu. Polícia preveruje tieto osoby aj s ďalšími skutkami, ktoré dokazujú podobné znaky. Senický vyšetrovateľ žiadal, aby boli stíhaní väzobne," informuje Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy