Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Priateľa svojej matky chladnokrvne bodal nožom. Mladý muž skončil na psychiatrii
Zdielať na

Priateľa svojej matky chladnokrvne bodal nožom. Mladý muž skončil na psychiatrii

BRATISLAVA / 21-ročný Ľudovít skončil na psychiatrii potom, ako sa pokúsil zabiť priateľa svojej matky. Nožík mu z ruky v poslednej chvíli vytrhol jeho brat. Zranený muž skončil v nemocnici.

Mladý muž sa mal v nočných hodinách presunúť do spálne s kuchynským nožom v ruke. V tom čase tam spala jeho mama aj s druhom. Priblížil sa k posteli a priateľa svojej mami začal chladnokrvne rezať a bodať. 

To, čo sa odohrávalo v spálni, zrejme počul Ľudovítov brat, ktorý tam okamžite pribehol. Svojmu bratovi vytrhol nožík z rúk. Podarilo sa mu zabrániť obrovskej tragédii. "Po príchode viacerých hliadok na miesto bol útočník obmedzený na osobnej slobode a následne umiestnený na psychiatrickej klinike," informuje Jana Šimuková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Zranený muž bol pri vedomí a záchranári ho previezli s viacerými bodnoreznými poraneniami do nemocnice.

"Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a následne vzniesol obvinenie 21-ročnému Ľudovítovi z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu," uviedla  Šimuková. Podľa susedov, s ktorými sme sa na mieste rozprávali, majú byť s touto rodinou problémy už dlhodobo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy