Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pokus o vraždu v Košiciach: Žena bodla nožom svojho druha priamo do srdca
Zdielať na

Pokus o vraždu v Košiciach: Žena bodla nožom svojho druha priamo do srdca

KOŠICE / Pokus o vraždu na košickom sídlisku. Žena bodla nožom svojho druha priamo do srdca. S vážnymi zraneniami ho prevážali záchranári do nemocnice. Ženu na mieste policajti zadržali a previezli do cely policajného zaistenia.

Podľa informácií TV JOJ malo dôjsť najprv k hádke

Potom žena chytila nôž a zasadila mužovi ranu do srdca. Podľa našich informácií mal muž so ženou popíjať a potom došlo k hádke. Neskôr žena muža žiadala, aby opustil byt. Keď tak neurobil, dostal ranu priamo do srdca.

 Muža previezli záchranári vo vážnom stave do nemocnice. "Muž, ktorého sme prijali včera v popoludňajších hodinách s poranením v oblasti hrudníka, je v stabilizovanom stave, aktuálne mimo ohrozenia života," informuje Igor Michalčík, hovorca Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb. 

Policajti na mieste podozrivú ženu zadržali

"Zadržaná bola jedna osoba, ktorá bola po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov umiestená do cely policajného zadržania," informuje Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. 

Stopy, ktoré zaistili, ako napríklad krvavé oblečenie a iné predmety, zaniesli na expertízne skúmanie. "Vec na mieste prevzal Krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu," uviedla Ivanová. V najbližších dňoch by sa mala zadržaná žena po obvinení postaviť aj pred sudcu, ktorý bude rozhodovať o jej väzobnom stíhaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy