Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neférový predvolebný súboj? Kandidátovi na poslanca poškodili dve autá
Zdielať na

Neférový predvolebný súboj? Kandidátovi na poslanca poškodili dve autá

NITRA / Kandidátovi na poslanca mestského zastupiteľstva v Nitre niekto poškodil dve autá. Mal ich zaparkované vo dvore svojho rodinného domu. Podľa vyrytého odkazu na jednom vozidle sa tento čin týka práve kandidatúry.

Páchateľ, alebo páchatelia vošli do dvora pána Petra pravdepodobne v noci. Využili zrejme aj to, že ešte nemá bránu. To, že jedno z áut nie je v poriadku si všimla manželka pána Petra. Potom ako si nič netušiac sadla do auta a chcela odísť. ​"Žena cúvala a až potom sme zistili, že má vypustené gumy," povedal kandidát na poslanca.

Na vozidle boli vypustené obe predné pneumatiky, následne muž zistil, že poškodené má aj druhé vozidlo. Okrem vypustených zadných pneumatík kapotu auta lemoval vyrytý odkaz. "Je tam vyryté, že špiny Štefekovské," dodal Polák.

Ide o meno kandidáta na primátora, v ktorého tíme aj aj Peter, ktorý sa uchádza, o post poslanca ako nezávislý kandidát. Prečo sa niekto vyvŕšil na jeho autách nemá tušenie. "Ja nepriateľov nemám a si myslím, že to má s týmto súvis," skonštatoval poškodený Polák.  Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá vec rieši ako priestupok proti majetku.

Peter je v tíme kandidáta, ktorý sa o post primátora uchádzal aj pred 4 rokmi. Štefan Štefek hovorí, že v tej dobe si zažil tvrdú kampaň. Len mesiac pred voľbami ho zadržala ho NAKA a vtedy ho obvinili z nepriamej korupcie. "Ja som bol zbavený obvinenia s tým, že momentálne je na súde v Bratislave návrh na odškodnenie pre moju osobu," uviedol Štefek.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy