Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajti obvinili dve tínedžerky, ktoré napadli 16-ročnú školáčku. Sotili ju na zem a kopali do nej
Zdielať na

Policajti obvinili dve tínedžerky, ktoré napadli 16-ročnú školáčku. Sotili ju na zem a kopali do nej

VRANOV NAD TOPĽOU / Dve tínedžerky napadli o rok mladšiu školáčku. Dievča ťahali za vlasy a na zemi do neho surovo kopali. Zbitú dievčinu, ktorú našli ležať na zemi, vzali jej rodičia s otrasom mozgu do nemocnice. Útočníčky už rieši polícia.

16-ročná Klára sa vracala domov zo školy. Cestou sa pohádala s dvoma staršími dievčatami. Tie ju po vzájomnej hádke fyzicky napadli. "Tá najstaršia dcéra poslala po nás, že Kláru bijú," informuje matka napadnutého dievčaťa. 

"Všade, hovorí, že aj do chrbta dostala, aj do hrudníka, keď som došiel hore, bola so staršou dcérou, si chytila hrudník, hovorila, že nemôže poriadne dýchať," povedal otec napadnutej Kláry. Školáčka spočiatku nechcela doma povedať, čo sa stalo. Rodičia dodnes nevedia, prečo ju vlastne napadli. Mala však bolesti, a tak ju vzali do nemocnice. 

Zbitá školáčka sa doma zotavuje zo zranení. Dve dievčatá, ktoré ju napadli, obvinila polícia z trestného činu výtržníctva. Keďže sú obe mladistvé, trestná sadzba sa v ich prípade znižuje na polovicu. Rodičia napadnutého dievčaťa nechcú napriek všetkému, čo sa stalo, obvineným školáčkam a ani ich rodičom robiť žiadne problémy. Skôr si prajú, aby sa agresívne dievčatá z toho poučili a aby sa ich útoky viac neopakovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy