Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prechádzka skončila nepríjemným zážitkom: Muž v lese objavil bezvládne telo
Zdielať na

Prechádzka skončila nepríjemným zážitkom: Muž v lese objavil bezvládne telo

SNINA / Mala to byť bezstarostná prechádzka, no skončila sa poriadne nepríjemným zážitkom. Muž v lese za dedinou objavil bezvládne telo muža. Do Dlhého nad Cirochou tak smeroval celý kriminalistický výjazd, no potrebovali aj pomoc hasičov. Telo sa nachádzalo v ťažko dostupnom teréne asi štyri kilometre od dediny. Totožnosť je zatiaľ neznáma.

Bezvládne telo našiel v ranných hodinách obyvateľ obce pri prechádza so psom. Bolo to v lese za dedinou. Mužovi už pomoci nebolo. Podľa informácií TV JOJ sa telo v lese nachádzalo už niekoľko týždňov, a to navyše v takej lokalite, ktorá nie je ľahko dostupná. "Podľa pokynov operačného strediska ide o miestnu časť Hlinné, je to asi štyri kilometre nad obcou, osoba by sa mala nachádzať v ťažko prístupnom teréne," povedal veliteľ zásahu Lukáš Klekner.

V nadväznosti na to museli hasiči prispôsobiť aj zasahujúcu techniku. Na miesto prišiel celý kriminalistický výjazd vrátane technika. Telo už bolo v značnom štádiu rozkladu a nebolo možné ho jednoznačne identifikovať. "Vo veci v súčasnej dobe prebiehajú procesné úkony – výsluchy svedkov smerujúce k stotožneniu uvedenej mŕtvoly. Na základe výsledku bude zvolený ďalší postup," informuje policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy