Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Agresívny muž rozbíjal autá a ohrozoval vodičov. Zrejme bol pod vplyvom drog
Zdielať na

VIDEO: Agresívny muž rozbíjal autá a ohrozoval vodičov. Zrejme bol pod vplyvom drog

PRIEVIDZA / Najprv palicou rozbil okno na aute, potom rozvodnú skriňu a zamestnal množstvo policajtov. Reč je o vyčíňaní 33-ročného muža, ktorý chodil po uliciach Prievidze. Nakoniec ho spacifikovali mestskí policajti. Bol mimoriadne agresívny.

Muž pobehoval pomedzi autá a ohrozoval vodičov

"Rozbil okno na aute," hovorí zakladateľ HAKA Štefan Farkaš. Video a fotky muža sa o pár minút objavili na sociálnych sieťach. Z miesta ušiel. Odísť sa podarilo aj žene, ktorej auto rozbil.

O čosi neskôr zavolali obyvatelia mestských policajtov aj na sídlisko. Opitý muž vyčíňal aj tu. "Pani zavolala hliadku, lebo mladý muž ničil rozvodnú skriňu," uviedol Michal Ďureje, hovorca mesta Prievidza. 

Hliadka bola v priebehu niekoľkých minút na mieste. Policajti našli muža ležať na zemi. "Hliadka zistila, že pán leží pod rozvodnou skriňou, bol agresívny, vyhrážal sa jej," hovorí Ďureje. 

Mestskí policajti sa ho snažili upokojiť

Muž bol ale stále agresívnejší. "Polícia musela použiť donucovacie prostriedky a putá. Pravdepodobne užil návykové látky, to bol dôvod pre ktorý takto konal," uviedol Ďureje. 

Policajti usúdili, že muž potrebuje pomoc lekárov

Na miesto preto zavolali záchranku. "Privolaní záchranári ošetrili muža, ktorý vykazoval známky agresie. Muž bol eskortovaný do nemocnice," informuje Andrej Hirjak z Operačného strediska Záchrannej služby (OS ZZS) . Muž zostal hospitalizovaný v nemocnici. Policajti oba prípady zadokumentovali a riešia ich. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy