Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miestni si mysleli, že ide o hlodavca, nakoniec našli mŕtveho muža. Z neobývaného domu sa šíril zápach už dlhšie
Zdielať na

Miestni si mysleli, že ide o hlodavca, nakoniec našli mŕtveho muža. Z neobývaného domu sa šíril zápach už dlhšie

NOVÉ ZÁMKY / Dnes predpoludním našli v neobývanej budove v Nových Zámkoch mŕtve mužské telo. Polícia prípad rieši ako trestný čin usmrtenia. Jeho totožnosť nie je známa, rovnako ako v prípade spred roka. Kto bol mŕtvy muž zo šachty neodhalilo ani porovnanie vzoriek DNA nezvestných osôb.

Z neobývaného domu v Nových Zámkoch sa už dlhší čas šíril zvláštny zápach. Ľudia, ktorí chodili okolo neho, si mysleli, že sú vo vnútri uhynuté hlodavce či iné zvieratá. Dnes predpoludním tam ale polícia našla mužské telo v značnom rozklade. "Polícia v Nových Zámkoch prípad vyšetruje ako trestný čin usmrtenia. Presná príčina smrti nebohého muža bude známa po nariadenej súdnej pitve," uviedla jej krajská hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Nemal pri sebe žiadne doklady ani dokumenty a jeho tvár už nebola rozoznateľná. Polícia preto zisťuje jeho totožnosť. Podobný prípad sa v Nových Zámkoch udial v októbri minulého roka. Telo neznámeho muža objavili na dne vodovodnej šachty patriacej k budove sociálnej poisťovne. Policajti zisťovali nielen jeho totožnosť, ale aj dôvod úmrtia. "Výsledky vykonanej pitvy nepotvrdili, že by muž zomrel násilnou smrťou," priblížila vtedy Čuháková.

Aj v tomto prípade mŕtve telo v šachte prezradil silný zápach, ktorý najprv okoloidúci pripisovali mŕtvemu hlodavcovi. Zo šachty, ktorá má približne tri metre štvorcové, hasiči vytiahli mužské telo v zelenom tričku a spodnej bielizni. Ani on nemal pri sebe doklady. "Jeho totožnosť je však doposiaľ neznáma, aj napriek vykonanému vyšetrovaniu a porovnávaniu vzoriek DNA v databázach nezvestných osôb," uzavrela policjaná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy