Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nepozornosť vodičky stála dôchodkyňu život: Cyklistku prešla hneď dvakrát po sebe
Zdielať na

Nepozornosť vodičky stála dôchodkyňu život: Cyklistku prešla hneď dvakrát po sebe

Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj

NÁMESTOVO / V pondelok 5. septembra v ranných hodinách došlo na ceste prvej triedy v obci Rabča k tragickej dopravnej nehode. Vodička SUV značky BMW najskôr do 65-ročnej cyklistky nacúvala, potom ju prešla ešte raz.

K nehode prišlo v ranných hodinách, keď sa 43-ročná žena snažila vycúvať z parkoviska miestnej predajne. Chcela sa zaradiť do premávky a keď videla voľný priestor, rozbehla sa. Vtedy ale 65-ročná cyklistka auto, trčiace v ceste, obchádzala. Vodička si ju nevšimla a staršiu ženu pri náhlom cúvaní zhodila na zem. Náraz vzbudil pozornosť ľudí a začali prichádzať bližšie. Vodička si ale nevšimla varovania okoloidúcich a ženu ležiacu pred kolesami auta prešla znova. 

Na miesto bola privolaná záchranka, no 65-ročná žena utrpela vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla. U vodičky čierneho SUV alkohol zistený nebol a u nebohej ženy bude vykonaná pitva. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla polícia na svojom Facebooku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy