Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rovnaký pilier, rovnaký vek. Ďalší mladý muž v plnej rýchlosti narazil do diaľničného stĺpu pri Trenčíne
Zdielať na

Rovnaký pilier, rovnaký vek. Ďalší mladý muž v plnej rýchlosti narazil do diaľničného stĺpu pri Trenčíne

TRENČÍN / Pod diaľničným mostom asi kilometer od Trenčína sa po vyše troch týždňoch opäť stala tragická dopravná nehoda. Obe nešťastia pritom majú veľa spoločného. Vodiči vrazili vo vysokej rýchlosti do betónového piliera a obaja mali len 27 rokov. Žiaľ, ani jeden nemal šancu náraz prežiť.

Bolo krátko po zotmení, keď sa ozvala silná rana. Okolojazdiacim šoférom sa následne naskytol hrôzostrašný pohľad. "27-ročný vodič vozidla Volkswagen Passat z doposiaľ nezistených príčin plynule prešiel do protismeru a narazil do betónového piliera diaľnice D1," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Šimon z Trenčianskych Teplíc sa viezol v aute sám. Pri pohľade na úplne zdemolované vozidlo je zrejme, že pred nárazom vôbec nebrzdil. "Išiel možno až 140 kilometrov za hodinu, to auto je značne deformované," skonštatoval znalec Milan Holéci. Záchranári sa ešte snažili vodiča na mieste oživiť, no devastačné zranenia sa ukázali ako nezlučiteľné so životom. Lekár musel konštatovať smrť. Len pred necelým mesiacom sa pritom na tom istom mieste zabil iný, rovnako 27-ročný, mladík. "U nebohého vodiča bola nariadená súdnolekárska pitva, pri ktorej bude zisťované aj to, či vodič pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné látky," doplnila Antalová.

Podľa znalca Holéciho je stĺp vyhľadávaným miestom "týchto nešťastných ľudí". Aj vzhľadom na tragické udalosti spojené s týmto mostným pilierom už kompetentní podľa informácií TV JOJ podali návrh na zabezpečenie tohto miesta zvodidlami.

O podobnej udalosti sme informovali aj začiatkom augusta:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy