Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na D2 narazilo auto do kamióna, vodiča urýchlene previezli do nemocnice
Zdielať na

Na D2 narazilo auto do kamióna, vodiča urýchlene previezli do nemocnice

STUPAVA / Na diaľnici D2 smerom z Bratislavy do Stupavy v pondelok, 5.9., došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného auta narazil do kamiónu, pričom sa dostal pod jeho náves. Na mieste mu poskytli prvú pomoc, záchranári ho previezli do nemocnice.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, ťažko zraneného okolo 14:15 odovzdali hasiči sanitke. Vozidlo s bratislavskou poznávacou značkou ostalo spolu s nákladným autom na vozovke, a tak bola premávke výrazne obmedzená. "Zasahujúci hasiči po príjazde na miesto udalosti prieskumom zistili, že osobné motorové vozidlo zozadu narazilo do kamióna. Následkom zrážky zostala v osobnom motorovom vozidle zakliesnená osoba. Hasiči poskytli osobe predlekársku pomoc a následne odovzdali pacienta do starostlivosti lekára posádky rýchlej zdravotnej pomoci," uviedol hovorca krajských hasičov Štefan Koči.

Podľa svedkov z miesta nehody sa vodič krátko po druhej hodine popoludní snažil preradiť z pravého jazdného pruhu. Premávka bola hustejšia, pravdepodobne manéver zle odhadol a vrazil do zadnej časti kamióna. Zostal zakliesnený pod návesom. Na mieste zasahovalo osem hasičov s technikou, ktorí po odovzdaní vodiča záchranárom zabezpečili auto aj okolie a zasypali uniknuté kvapaliny z vozidla. 

"Vyslaní záchranári ošetrili jednu osobu. Išlo u muža, ktorý utrpel zlomeninu hornej končatiny. Po ošetrení ho transportovali do nemocnice," uzavrela hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy