Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Prvý deň školy bol takmer tragický. Šoférka šla na červenú a zrazila štyri dievčatá
Zdielať na

Prvý deň školy bol takmer tragický. Šoférka šla na červenú a zrazila štyri dievčatá

Zdroj: fb - polícia SR

TRNAVA / Vodička šla na červenú a zrazila štyri školáčky. Na trnavskej Hlbokej ulici došlo k nehode, ktorá pokojne mohla skončiť tragicky. Tri štrnásťročné dievčatá boli zranené, jednu museli previezť do nemocnice.

48-ročná vodička našťastie nespôsobila ujmu poslednej z kvarteta, ktorá je o rok mladšia než ostatné. Za volant nesadla opitá, no nerešpektovala semafor. "Jedna maloletá osoba bola prevezená do do Fakultnej nemocnice Trnava, kde bola po ošetrení lekárom hospitalizovaná. Vzhľadom na to, že ide o maloletú, bližšie informácie nebudeme poskytovať," uviedol hovorca inšitúcie Matej Martovič.

Dopravu na mieste nehody usmerňovali policajti. Vodiči si museli počkať v kolónach. "Obmedzenie sa týkalo najmä ulice Hlbokej, ktorá je hlavným ťahom cez mesto Trnava," povedal hlas trnavskej polície Mária Linkešová. Žena, ktorá na priechode zrazila štyri dievčatá, pred jazdou nepila. Muži zákona jej na mieste zadržali vodičák. Polícia prípad ďalej vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy