Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tragický začiatok septembra v Bratislavskom kraji: V jeden deň vyhasli na cestách tri životy
Zdielať na

Tragický začiatok septembra v Bratislavskom kraji: V jeden deň vyhasli na cestách tri životy

BRATISLAVSKÝ KRAJ / Mimoriadne tragicky začal nový mesiac na cestách v Bratislavskom kraji. Na cestách vyhasli tri životy v dôsledku vážnych dopravných nehôd. ️Informovala o tom polícia SR na sociálnej sieti.

K prvej nehode došlo v Mlynskej doline, v smere do Petržalky. V tomto úseku dostalo vozidlo značky Mercedes z doposiaľ presne nezistených príčin šmyk. Na ceste začalo rotovať a prešlo mimo cesty na trávnatú plochu, kde došlo k nárazu do stĺpa verejného osvetlenia. Následne ľavou časťou narazilo do stromu a zostalo stáť vo vodnej priekope. "Vo vozidle sa nachádzali dve osoby, 30-ročný muž utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Druhá osoba, 31-ročný muž, bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice," vysvetlila polícia SR na sociálnej sieti. Škoda spôsobená pri tejto dopravnej nehode bola predbežne vyčíslená na 15-tisíc eur. 

K druhej nehode došlo krátko pred šiestou hodinou v obci Modra. 58-ročný cyklista z doposiaľ presne nezistených príčin spadol na vozovku a utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Tretia tragická nehoda sa stala krátko pred štrnástou hodinou v okrese Malacky. 52-ročný vodič motocykla prechádzal rovným úsekom medzi Malackami a Pernekom. Do jazdnej dráhy mu vbehla lesná zver. Pri zrážke stratil kontrolu nad motocyklom, zišiel do priekopy, kde narazil do stromu. V dôsledku nárazu taktiež utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

"Vo všetkých troch prípadoch bolo zo strany príslušného policajného útvaru začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Zo strany policajtov bude nasledovať vyšetrovanie presných príčin ako aj okolností, za ktorých k nehodám došlo," dodala polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy