Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nočná jazda dvoch kamarátov sa skončila v čističke odpadových vôd. Nemohli otvoriť dvere auta
Zdielať na

Nočná jazda dvoch kamarátov sa skončila v čističke odpadových vôd. Nemohli otvoriť dvere auta

BYTČA / Nočná jazda dvoch kamarátov sa takmer skončila tragédiou. Prerazili oplotenie a spadli do čističky odpadových vôd. Pre úzky priestor nevedeli otvoriť dvere. Vyliezli teda cez okná a vyplávali. Keďže ich mobily zostali v zaplavenom aute, nemali si ako zavolať pomoc

18-ročný Samuel bol s kamarátom stanovať a krátko po druhej hodine ráno sa vybrali domov. Ľavotočivú zákrutu šofér, ktorý má vodičský preukaz len 9 mesiacov, nezvládol.

"V zákrute som dostal šmyk, už som to nestihol vytočiť, tak som len letel dopredu," povedal šofér Samuel. S autom prerazili plot a spadli do čističky odpadových vôd. Našťastie sa im pri nehode nič nestalo a z auta sa im podarilo vyliezť.

Vyplávali a dostali sa na strechu auta, v ktorom im zostali tamer všetky osobné veci, aj mobilné telefóny. Auto z čističky odpadových vôd vytiahol žeriav, chlapci sa vrátili za kamarátmi na stanovačku, kde si požičali telefón. "My sme vlastne ani nevedeli, čo máme robiť. Prvýkrát sa mi niečo takéto stalo," dodáva šofér Samuel. Zdemolované auto, ktoré bolo navyše plné páchnucich splaškov, skončí v šrote.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy