Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
17-ročný mladík narazil do stromu len kilometer od domu. V aute bol sám, ale jazdiť mohol iba s doprovodom
Zdielať na

17-ročný mladík narazil do stromu len kilometer od domu. V aute bol sám, ale jazdiť mohol iba s doprovodom

ZLATÉ MORAVCE / 17-ročný chlapec po vážnej nehode v nemocnici bojuje o život. Šoféroval auto a vrazil do stromu. Nehoda sa stala na ceste pri Obyciach. Mladík mal vodičský preukaz iba krátko. V aute bol sám, ale jazdiť mohol iba s doprovodom.

Nehoda sa stala ráno okolo 6 hodiny. V zákrute mladý vodič zrejme nezvládol riadenie a dostal sa do protismeru. Podľa stop vletel najskôr na krajnicu. "Zrejme dostal šmyk," povedal miestny poľovník Peter Šlosiar. 

Potom, ako mladík prešiel do protismeru s autom zišiel z cesty a vrazil do stromu. "Prešiel do protismeru a potom už zišiel mimo cesty," uviedol Šlosiar. Auto skončilo v strome tesne vedľa potoka. V zdemolovanom vozidle našli mladíka okoloidúci a zavolali pomoc. Vo vnútri bol zakliesnený a von ho dostali hasiči. Záchranári vodiča previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. 

Kristián už vlastní vodičský preukaz, keďže má však iba 17 rokov, jazdiť síce mohol ale len s doprovodom. Podľa miestnych ide o nehodový úsek z lesa totiž často prebieha zver. Čo bolo príčinou zrážky vyšetruje polícia. Kristián havaroval asi kilometer od domu. V nemocnici bojuje o život. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy