Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dopravná nehoda viacerých vozidiel v Bratislave: Zranili sa traja ľudia
Zdielať na

Dopravná nehoda viacerých vozidiel v Bratislave: Zranili sa traja ľudia

BRATISLAVA / Dopravná nehoda na jednom z hlavných ťahov v Bratislave. Nákladné auto skončilo po zrážke mimo cesty. Zranili sa traja ľudia. Dvaja z nich skončili v nemocniciach.

Nehoda sa stala krátko po desiatej hodine ráno v bratislavskom Ružinove. Vodič na aute značky Hyundai išiel v smere von z mesta, no na pomerne frekventovanej Gagarinovej ulici vošiel do protismeru a čelne sa zrazil s ďalším prichádzajúcim vozidlom. To už sa na nich rútilo nákladné auto. Jeho vodič ale rýchlo strhol volant, prešiel cez chodník a zastavil ho trávnatý porast. Všetci vodiči vyšli z áut našťastie sami a privolali záchranné zložky. Ľahšie sa zranili a v nemocniciach skončili dvaja z nich.

"Záchranári na mieste zásahu ošetrili muža s ľahšími poraneniami a následne bol transportovaný do UNB pracoviska Ružinov," vysvetlil Andrej Hirjak z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. "Ďalšieho účastníka dopravnej nehody ošetrili hasiči v záchranárskom vozidle a previezli na centrálny príjem do nemocnice," dodal hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva HaZZ, Štefan Koči. "Môžeme potvrdiť, že k nám boli prevezení dvaja pacienti po autonehode. Po absolvovaní všetkých vyšetrení im neboli zistené žiadne vážne poranenia, a preto boli prepustení," uviedla  Eva Kliská, hovorkyňa UNB v Bratislave.

​Dopravu v tomto úseku počas dokumentovania nehody riadili policajti. Aj napriek hrozivo vyzerajúcej nehode sa našťastie nikomu nič vážne nestalo. Vodičov policajti usmerňovali do jedného jazdného pruhu, čo sa podpísalo pod kolóny. Po zadokumentovaní a odtiahnutí vozidiel, cestu opäť úplne sprejazdnili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy