Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po bitke na diskotéke skončili viacerí mladíci v nemocnici
Zdielať na

Po bitke na diskotéke skončili viacerí mladíci v nemocnici

KÚTY / Hneď niekoľko bitiek sa odohralo na diskotéke v Kútoch. Zbitých mladíkov museli sanitky odviesť do nemocnice. Bitkárov riešia policajti.

V jednom podniku v Kútoch došlo k opakovanému napadnutiu hostí. Podľa 24–ročného Deana tam bolo niekoľko bitiek. Prišiel tam s kamarátmi. Do polnoci bolo všetko v poriadku. Až potom tam prišla nejaká slečna, ktorá mala do všetkých strkať. Dean ju na to upozornil a to nemal robiť.

"Prišiel prvý úder, po ktorom som spadol na zem," opisuje Dean.

Nič si nepamätal, až potom keď ho pracovníci SBS zdvihli zo zeme a vyviedli von. Na záberoch je vidno, že na Deana útočili viacerí.

Dean opisuje situáciu takto: "Prišiel ďalší úder, pamätám si ako sa zdvíham zo zeme, snažím sa o nejaký dezorientovaný útek, a mam ďalší výpadok ako padám na zem."

Ako sme sa dozvedeli, zbitých tam malo byť viac. K zraneným privolali RZP. Napriek tomu, že bili ho po celom tele nemal nič zlomené. Mal však veľmi veľa modrín. Rodiča boli v šoku, keď sa dozvedeli, čo sa stalo na diskotéke.

Deanova mama povedala: "Manžel mi povedal, že syn je v nemocnici, ale je v poriadku, A keď prišiel domov, to neprajem nikomu zažiť."

Pán Milakovič je mestským policajtom v Malackách, v tú noc mal nočnú službu. Syn mu zavolal, že ho berie sanitka.

"Nemohol som opustiť prácu a nechať kolegov samých, Bolo to pre mňa strašné, lebo som sa cítil bezmocný," hovorí otec napadnutého.

Od majiteľa klubu sme sa dozvedeli, že je ťažké ustrážiť, aby sa mladí nebili. Kamerové zábery však z incidentu nemajú. Údajne je poškodený úložný disk. Podľa hovorkyne polícia policajné hliadky skutok na mieste zdokumentovali. Polícia sa zaoberá aj ďalšími potýčkami ku ktorým v obci došlo. Prípad vyšetrujú ako výtržníctvo.

"Vzhľadom na prebiehajúce šetrenie, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadom žiadne bližšie informácie," povedala Zlatica Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Mama napadnutého chlapca dodáva: "Aby sa aj druhí rodičia zobudili, že keď majú takýto problém a stalo sa im niečo podobné, nech nečakajú, že sa to vyrieši a nech podajú trestné oznámenie."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy