Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hasiči a záchranári museli zasahovať na stavbe. Robotník skolaboval priamo na lešení, v kritickom stave leží v nemocnici
Zdielať na

Hasiči a záchranári museli zasahovať na stavbe. Robotník skolaboval priamo na lešení, v kritickom stave leží v nemocnici

BRATISLAVA / Hasiči a záchranári v piatok 19. augusta museli priamo na stavbe oživovať robotníka. Mladý muž mal dopoludnia skolabovať. Momentálne leží v kritickom stave v nemocnici.

Robotníci pracovali na novostavbe na Bosákovej ulici. Krátko pred jedenástou hodinou jednému z nich prišlo zle a skolaboval. Podľa informácií TV JOJ mu malo zlyhať srdce. V tom čase sa mal nachádzať na lešení. 

Kolaps mohli spôsobiť horúčavy

"Hasiči po príjazde na miesto zásahu preniesli osobu z lešenia do interiéru a pokračovali s oživovaním pacienta," informuje hovorca hasičského zboru Štefan Koči. Záchranárom sa ho podarilo oživiť. Uviedli ho do umelého spánku a do nemocnice previezli v kritickom stave. V nemocnici na Antolskej ulici urobili mužovi potrebné vyšetrenia. S podozrením na infarkt ho potom previezli na špecializovanú kliniku. Lekári budú teraz zisťovať, čo spôsobilo srdcový kolaps mladého robotníka. Spôsobiť ho mohli viaceré okolnosti, ako napríklad horúčavy, dehydratácia či zdravotné problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy