Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladý muž zomrel cestou ku kamarátovi. Na motorke, ktorú mal tri dni, podvečer havaroval, našli ho až nadránom
Zdielať na

Mladý muž zomrel cestou ku kamarátovi. Na motorke, ktorú mal tri dni, podvečer havaroval, našli ho až nadránom

ORAVA / V Sihelnom na Orave prežívajú žiaľ, 22-ročný Martin zo šiestich súrodencov sa v utorok 17. augusta večer nevrátil domov. Vybral sa na motorke za kamarátom cez horu do obce Klín. Nezvestného mladého muža hľadalo množstvo ľudí.

Mladý muž pravdepodobne vyletel z poľnej cesty a havaroval. Večer sa mu príbuzní už nemohli dovolať, mobilný telefón bol mimo signálu. Keď nedvíhal ani pred polnocou, rodina zalarmovala pomoc. V noci začala veľká pátracia akcia.

"Prišlo okolo 60 ľudí aj zo susedných obcí, dobrovoľní hasiči, Oravský záchranný systém, mali sme asi 30 kusov techniky. Hľadali sme celú noc," informuje podpredseda Oravského záchranného systému Igor Janckulík. Mladého muža našli okolo šiestej hodiny ráno. "Bola nájdená aj motorka a bol nájdený mŕtvy muž od cesty zhruba 15 metrov," povedal Igor Janckulík. Zrejme sa mu stalo osudným, že motorku mal len tri dni. "V súvislosti s predmetnou udalosťou obhliadajúci lekár skonštatoval smrť bez cudzieho zavinenia. Z uvedeného dôvodu policajný zbor vec nerealizuje," dodáva policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy