Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kukláči zadržali v centre Žiliny staršieho muža. Mal pri sebe drogy
Zdielať na

Kukláči zadržali v centre Žiliny staršieho muža. Mal pri sebe drogy

ŽILINA / Kukláči zadržali v centre Žiliny staršieho muža. Počas prehliadok zaistili kryštalickú látku, ktorá poputuje na expertízu.

Ďalšiu úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti majú za sebou žilinskí kriminalisti. Bol to rýchly zásah, kukláči zablokovali priamo v centre mesta osobné auto, z ktorého vytiahli staršieho muža. "Počas akcie bola zadržaná jedna osoba," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Žiline, Gabriela Kremeňová. Žilinčania tak mali podvečer v centre mesta riadne divadlo. Cez námestie prechádzali policajné hliadky, na miesto prišla aj finančná správa. Policajti zadržaného muža, ktorý stál opretý o budovu, po celý čas strážili a to až do chvíle, keď na miesto prišiel vyšetrovateľ a začal s prehliadkou.

"Pri výkone viacerých prehliadok bola zaistená biela kryštalická látka, ktorá bude zaslaná na expertízu," dodala Gabriela Kremeňová. Obvinenie v tomto prípade ešte nepadlo. Zadržaného muža tak po vypočutí prepustili na slobodu. Vyšetrovateľ si na expertízy bude musieť počkať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy