Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda na ceste smrti: Vodič auta prešiel do protismeru a vpálil priamo pod kolesá kamiónu
Zdielať na

Tragická nehoda na ceste smrti: Vodič auta prešiel do protismeru a vpálil priamo pod kolesá kamiónu

ZLATÉ MORAVCE / Nehoda sa stala na ceste, ktorá má aj prívlastok "cesta smrti". 35-ročný vodič osobného auta z ničoho nič vbehol rovno pod protiidúce nákladné auto, plne naložené štrkom.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Nákladné auto plne naložené kameňom išlo smerom na Nitru. Vodič práve išiel z neďalekého kameňolomu. V tej chvíli oproti prechádzalo osobné auto, za volantom ktorého sedel 35-ročný vodič. Ten podľa svedkov z ničoho nič strhol volant a vbehol pod nákladiak. Zrážke už vodič nákladného auta zabrániť nedokázal. Po náraze osobné auto letelo ešte niekoľko metrov a odhodilo ho do priekopy. Nákladné auto sa zas prevrátilo oproti nabok.

"Už nedokázal nič iné robiť. To mal šťastie, že ho preklopilo sem," skonštatoval brat vodiča kamióna. Vodič nákladiaka vyšiel von po vlastných. V osobnom aute, ktoré zostalo po zrážke totálne zdemolované, zostal vodič zakliesnený. Príslušníci pomocou hydraulického náradia osobu vyprostili von a odovzdali záchranárom. 35-ročnému vodičovi osobného auta už záchranári pomôcť nedokázali. 40-ročný vodič nákladného auta skončil v nemocnici. Prečo vodič tak náhle prešiel do protismeru vyšetrujú dopravní policajti. "Dychová skúška u vodiča nákladného auta bola negatívna, prípadné požitie alkoholu u nebohého vodiča bude zistené pri pitve," dodala hovorkyňa KR PZ v Nitre, Viktória Borloková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy