Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Protidrogová akcia na sídlisku: Podozrivá dvojica pri príchode policajtov vyhodila drogy do koša
Zdielať na

Protidrogová akcia na sídlisku: Podozrivá dvojica pri príchode policajtov vyhodila drogy do koša

ŽILINA / Žilinskí kriminalisti boli opäť úspešní počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Zadržali pri nej muža a ženu, ktorá navyše už bola trestaná za prechovávanie drog.

Policajti si posvietili na dvojicu na žilinskom sídlisku Hliny. Viezli sa v aute s evidenčným číslom mesta Senec. A práve pred ním na asfalte sedel muž, ktorý mal na rukách putá. Rovnako ako žena, ale tá nervózne postávala obďaleč. Samozrejme, muži zákona strážili obidvoch. "Môžeme potvrdiť, že sme v Žiline vykonali akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej boli zadržané dve osoby," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Žiline, Gabriela Kremeňová.

Keď sa rozbehla táto razia, žena sa snažila vyhnúť problémom tak, že odhodila plastové vrecko s kryštalickou látkou do blízkeho kontajnera. Podľa informácií TV JOJ, aj muž mal mať pri sebe pervitín. "Pri výkone viacerých prehliadok bola zaistená biela kryštalická látka, ktorá bude zaslaná na expertízu," dodala Gabriela Kremeňová. Ak laboratórne testy potvrdia, že ide o metamfetamín, obvinenie za drogovú trestnú činnosť ich neminie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy