Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Guláš a sex. Pichnutý muž prehovoril o krvavom útoku v Bratislave
Zdielať na

Guláš a sex. Pichnutý muž prehovoril o krvavom útoku v Bratislave

BRATISLAVA / Bodali sa pre zjedený guláš a sex. Pre TV JOJ sa rozrozprával jeden zo zranených mužov, ktorý skončil s nožom zapichnutým v lopatke. Dráma v Bratislave sa stala ešte koncom minulého týždňa a teraz má dohru.

Spoza kríkov sa od rána 4. augusta ozývali výkriky. Po hádkach najprv došlo k bitke a kopancom. Neskôr sa vyťahovali nože. Zranený muž opísal, čo sa presne medzi kamarátmi stalo. "Ivan zjedol guláš a nenechal Peťovi a Peťo zdvihol nožík a Vaňu pichol do brucha sem," vyjadril sa napadnutý muž. 

Tým to ešte neskončilo. Zranený skončil aj on sám. Pri hádke ho mal nožom poraniť najskôr Peter. Konflikt vygradoval až tak, že nakoniec naňho zaútočila aj jeho vlastná sestra. Policajti krátko po útoku museli najskôr vyriešiť rébus. Nebolo totiž jasné, kto vlastne na koho zaútočil. Výsledok krvavého besnenia bol taký, že dvoch mužov odviezla sanitka a ďalší dvaja skončili v putách. Tí najprv hádzali vinu jeden na druhého. Vyšetrovatelia nakoniec z útokov obvinili Petra. "Došla sanitka, policajti nás zobrali. Zobrali aj Vaňu, lebo Vaňa mal zapichnutý nožík v prsiach," dodáva napadnutý muž.

44-ročný Peter strávil v cele predbežného zadržania takmer tri dni. Po tom, ako vytriezvel, ho policajti priviezli z cely rovno pred sudcu. Ten bol nekompromisný. "Súd zobral obvineného do väzby a to z dôvodu aby nepokračoval v trestnej činnosti a aby sa nevyhýbal trestnému konaniu," informuje hovorca krajského súdu Pavol Adamčiak. Peter môže za mrežami stráviť až 10 rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy