Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nezvestného mladíka hľadali 10 dní. Pátracia akcia mala tragický koniec, našli ho bez známok života
Zdielať na

Nezvestného mladíka hľadali 10 dní. Pátracia akcia mala tragický koniec, našli ho bez známok života

LEVICE / Polícia spolu s pohotovostným pátracím tímom prečesávali Levice a okolie. Opäť hľadali 20-ročného mladíka z Veľkej Lehoty, ktorý zmizol ešte koncom júla. Naposledy ho videla sestra, s ktorou sa bol zabávať.

20-ročný Maroš bol v Leviciach aj so sestrou za priateľmi. Sedeli v bare v blízkosti železničnej stanice. Po polnoci sestra odišla, nadránom sa mali stretnúť a nasadnúť na vlak. "Ona išla do parku, on bol unavený a mal čakať na železničnej stanici a nastúpiť na vlak. Ona nastúpila a on sa tam nenachádzal ani vo vlaku ona ho prehľadala," informuje Veronika Snopková z Pohotovostného pátracieho tímu.

Rodina zmiznutého Maroša, polícia a dobrovoľníci z Pohotovostného pátracieho tímu urobili viaceré pátracie akcie. Prehľadávali zhruba 7-kilometrový úsek podľa lokalizácie z mobilného telefónu. "Toto je naša tretia pátracia akcia po nezvestnom Marošovi," povedala Veronika Snopková.

Zhruba 30 ľudí sa rozdelilo na skupín a pešo prešli vytipované úseky. Polia a široké okolie prezerali aj dronom. "Je to pomerne rozsiahle územie na prešľapávanie peších tímov, preto bola zvolená táto taktika," hovorí Michal Rešetár z pátracieho tímu. Okolo obeda prišla smutná správa, mladíka našli v Leviciach pod Kalváriou. Pátrací tím objavil už len nehybné telo. Mladík ležal na skalách pod strmým kopcom. Okolnosti smrti preveruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy