Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajt si po príchode do práce vzal služobnú zbraň a odišiel. Našli ho zastreleného v lese
Zdielať na

Policajt si po príchode do práce vzal služobnú zbraň a odišiel. Našli ho zastreleného v lese

SOBRANCE / Život 47-ročného policajta vyhasol vo štvrtok, 4. augusta, za obcou Beňatina. Z práce odišiel k ukrajinskej hranici, podľa doterajšieho vyšetrovania zrejme namieril služobnú zbraň proti sebe. Jeho rodina a kolegovia sú z tragédie v šoku.

Podľa zdroja TV JOJ prišiel policajt ráno do práce. Vzal si služobnú zbraň a nasadol do súkromného auta. Keď bol dlhšie nezvestný, vyhlásilo sa po ňom pátranie. Kolegovia ho nakoniec objavili neďaleko hranice s vážnym poranením v oblasti hlavy.

Daniel (47) pracoval na riaditeľstve hraničnej polície na oddelení analýz cestovných dokladov. Už pri vstupe do policajného zboru bol posudzovaný jeho psychický a duševný stav, závažné nedostatky psychológovia nezistili.

​​Údajne policajt nezanechal žiadny list na rozlúčku a dôvod jeho konania zrejme ani nesúvisel s prácou. Kolegovia si na ňom vraj v poslednej dobe nevšimli závažné zmeny správania. Hovorkyňa ministerstva vnútra Zuzana Eliášová vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemohla poskytnúť bližšie informácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy