Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po zúrivej hádke sa nožom pobodali bezdomovci. Dvaja zranení skončili v nemocnici, ďalší dvaja s putami na rukách
Zdielať na

Po zúrivej hádke sa nožom pobodali bezdomovci. Dvaja zranení skončili v nemocnici, ďalší dvaja s putami na rukách

BRATISLAVA / Chlap po hádke vytiahol na kamarátov nôž a zaútočil na nich. Dvaja skončili pobodaní a dorezaní v nemocnici. Ďalšia dvojica skončila v putách. Kto zo zadržaných útočil musia zistiť vyšetrovatelia.

V Bratislavských Vajnoroch bolo vo štvrtok, 4. augusta, rušno. Ľudia počuli spoza kríkov výkriky a hádky. Konflikt mal počas dňa gradovať. Dokonca sa mali na obed kamaráti medzi sebou pobiť. Hlavnú roľu hral samozrejme alkohol.

Konflikt vyvrcholil v podvečer

"Tu sa nedalo v noci spať koľkokrát. Tu boli kriky," hovorí miestny obyvateľ. "Ja som išiel okolo. V búdke boli dvaja feťáci a robili nekalé činnosti. Bolo počuť zapaľovače, tak buď húlili alebo si zohrievali svoju dávku," hovorí svedok. Útočník po hádke dopichal dvoch mužov. Po jeho krvavom besnení ho zadržala polícia. V putách ho odviedli na policajné oddelenie. V putách skončil aj druhý podozrivý.

Podľa informácií TV JOJ jeden hádže vinu na toho druhého

Polícia teraz musí zistiť, kto z nich vlastne útočil. Vyšetrovatelia boli na mieste do noci. Zaistili množstvo stôp vrátane zakrvavených nožov. Celé od krvi bolo aj tričko. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v BA III. začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," informuje polícia. 

Po celom tele mali bodnorezné rany

Záchranári na mieste ošetrili dvoch zranených a odviezli ich do nemocnice. Útočník ich zasiahol napríklad do brucha, ramena či ruky. V prípade zatiaľ nikto obvinený nie je, no to sa môže zmeniť už v najbližších hodinách. "Prípadom sa intenzívne zaoberáme, bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia umožní," uviedla polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy